Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. şi Chris Evans

Emoţionant: Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. şi Chris Evans au vizitat un fan bolnav de cancer

Robert Downey Jr. ?i Chris Evans
Cei doi actori i-au împlinit visul lui Ryan Wilcox


Surpriza pe care Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. şi Chris Evans i-au făcut-o admiratorului bolnav seamănă cu un alt gest care a avut un ecou planetar: aflat în Australia, cu ocazia filmărilor la cel de-al cincilea film din franciza "Piraţii din Caraibe", a efectuat în iulie anul trecut o vizită neaşteptată la un spital de copii din oraşul Brisbane, unde a apărut îmbrăcat precum personajul Căpitanului Jack Sparrow.

"Piratul cu inimă de aur" Johnny Depp a plecat de pe platourile de filmare la cel de-al cincilea lungemtraj din seria "Piraţii din Caraibe" pentru a le face o surpriză copiilor de la Lady Cilento Children's Hospital din Brisbane, Queensland.

Îmbrăcat precum Căpitanul Jack Sparrow, personajul pe care îl interpretează în "Piraţii din Caraibe", Depp le-a adus zâmbetul pe buze copiilor din acest spital australian, în care sunt trataţi de la nou-născuţi până la tineri de 16 ani.

Actorul în vârstă de 52 de ani i-a îmbrăţişat pe copii şi a făcut selfie-uri (fotografii de tip autoportret) cu aceştia. De asemenea, starul american a apărut în show-ul "Juiced TV", care este realizat chiar de copii trataţi la acest spital.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod