10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată la o nuntă

Prezența ta la o nuntă este modul prin care alegi să sărbătorești alături de miri una dintre cele mai importante zile din viața lor.
De aceea, trebuie să respecți unele reguli de etichetă astfel încât ei să se bucure de o petrecere ca în povești, iar tu să te simți excelent alături de ei. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată la o nuntă:

Nu veni prea devreme

Dacă ajungi prea devreme la petrecerea de nuntă, poți crea situații stânjenitoare pentru gazde, mai ales dacă nu sunt încă pregătite. Este de preferat să aștepți în mașină sau să te plimbi puțin prin zonă decât să ajungi înainte ca toate pregătirile să fie gata.

Nu face fotografii în momentele esențiale

Cele mai multe cupluri angajează fotografi profesioniște pentru a surprinde în imagini cele mai frumoase momente ale nunții lor. Dar este foarte dificil pentru profesioniști să realizeze fotografii reușite atunci când ceilalți invitați se îngrămădesc să facă poze cu telefoanele în momentele esențiale precum valul mirilor, tăierea tortului sau aruncarea buchetului.
Prin urmare, evită să faci fotografii în astfel de clipe, iar dacă îți dorești foarte mult, ai grijă să nu strici cadrul fotogarfului profesionist. De asemenea, nu distrage atenția cuplului sau familiei atunci când sunt fotografiți realizând propriile tale fotografii. Oameni vor privi în diferite direcții, în loc să se concentreze asupra fotografului.

Nu distribui imagini pe rețelele de socializare

Nu este nicio problemă să-ți faci fotografii la nuntă și să le postezi pe rețelele de socializare, dar nu ar trebui să postezi imagini cu mirii fără să le ceri permisiunea. Multe cupluri preferă să posteze primele imagini atunci când primesc albumul foto.

Nu purta alb

O regulă esențială, pe care ar trebui să o respecți la orice nuntă: albul este rezervat miresei și nu ar trebui să-l porți sub niciun pretext. Este ziua specială a celei care se căsătorește, iar albul este simbolul acestui eveniment.
Prin urmare, purtarea unei ținute albe de către o invitată ar putea fi un gest interpretat drept lipsă de respect.

Respectă codul vestimentar

Ar trebui să-ți adaptezi ținuta în funcție de locul în care se desfășoara nunta și de condul vestimentar, dacă acesta este specificat pe invitație. O ținută elaborată și exagerată te va trensforma în atracția evenimentului, probabil într-un mod nedorit. Iar o ținută prea casual ar putea să facă notă discordantă și chiar să strice fotografiile de grup.

Nu dansa înaintea mirilor

De obicei, petrecerea este deschisă oficial de valsul mirilor. De aceea, nu ar trebui să dansezi înainte ca mirii să aibă momentul lor romantic. Este posibil ca mirii să aștepte sosirea cât mai multor invitați înainte de a da start petrecerii, de aceea nu ar trebui să dansezi înaintea lor.

Nu consuma prea mult alcool

Această regulă ar trebui să se aplice la orice petrecere. Consumul exagerat de alcool poate duce la apariția unor situații cel puțin stânjenitoare, cu atât mai mult la o nuntă.
Refuză băuturile alcoolice oferite de ospătar sau de ceilalți invitați dacă simți că ai consumat suficient.

Nu fi nepoliticos cu angajații restaurantului

Doar pentru că un chelner sau barman te servește la o nuntă asta nu îți dă dreptul să abuzezi de amabilitatea sau de serviciile sale. Nu ar trebui să ai pretenția ca un angajat al restaurantului să fie permanent la dispoziția ta și nici nu ar trebui să ai un comportament nepiliticos.

Nu lua acasă aranjamentele florale

Chiar dacă la unele nunți aranjamentele florale sunt oferite invitaților după petrecere, nu ar trebui să presupui că este o regulă care se aplică la toate nunțile. Uneori aranjamentele includ suporturi sau accesorii închiriate, iar la final mirii ar putea fi puși în situația stânjenitoare de a le plăti dacă le iei fără să ceri permisiunea.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod