Concert TIMPURI NOI la Hard Rock Cafe

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Biletele pentru showul TIMPURI NOI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Magazinele Uman si IQ BOX, Perfect Tour reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare

Biletele au următoarele preţuri:
- 40 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr.

32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD recomandat de Rock FM.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod