Corporate Games: cursă de ciclism în Băneasa, pe 17 iunie

Cea mai mare competitie pentru sportul de amatori, Festivalul multisportiv Corporate Games, cu competiții în 20 sporturi, se desfaşoară anul acesta în România în perioada 16-18 iunie 2017, în București.
Astfel, competiția de ciclism Corporate Games va avea loc pe 17 iunie, în pădurea Băneasa. Cursele vor avea loc pe două distanţe, 10 km şi 21 km și sunt deschise pentru toate grupele de vârstă.

Traseul competiției constă într-o buclă de 5 km, pe care participanții de la tura scurtă o vor parcurge de 2 ori, iar cei de la tura lungă de 4 ori.
Cei care vor să îşi reprezinte compania în cea mai mare Olimpiadă a sportului corporatist se pot înscrie în cursa de ciclism (individual, masculin şi feminin) până pe 6 iunie, cu un email la alina@corporate-games.ro, iar detalii suplimentare sunt și la numărul de telefon  0744.567.123.

Startul va fi grupat, iar participanţii sunt obligaţi să treacă pe la fiecare punct de control, fiind descalificaţi dacă nu respectă traseul marcat de organizatori.

„Ne alăturăm anul acesta misiunii de promovare a sportului deoarece Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporaţii, este cel mai mare eveniment sportiv din lume:  se desfăşoară în 28 de ţări! CGS apreciază valorile Sports For Life, așa că susţinem practicarea sporturilor, oricare ar fi acestea, pentru că, din punctul meu de vedere, este foarte importantă sănătatea fizică şi consider că sportul ajută la obţinerea unor performanţe şi pe plan profesional.
Este important să le oferim angajaţilor noştri nu doar un spaţiu atractiv de muncă, dar şi să le propunem activităţi ce presupun munca în echipă şi competitivitatea.
Iar pentru CGS, Corporate Games este un punct semnificativ în agenda noastră - reuşim să-i aducem pe angajaţi împreună, să se cunoască mai bine şi să lupte pentru ceea ce îşi
doresc şi astfel îşi dezvoltă valori precum fair-play-ul, creativitatea şi ambiţia”
spune Vladimir Sterescu, CEO CGS International, Ambasador Corporate Games.

Pentru spectatori şi fani intrarea este gratuită.


Competiţiile Corporate Games încep sâmbată, 17  iunie, dimineaţa, cu întrecerile la fotbal, baschet, volei, bowling, biliard, alergare, ciclism, Dragon Boat, karting, şah, tenis de masa, badminton, pescuit sportiv, fotbal-tenis şi tenis de câmp, iar duminică continua cu tir, înot şi finalele celorlalte sporturi.
Firmele cu cele mai bune rezultate vor fi premiate cu Trofeele Corporate Games, celebrând victoria spiritului de echipă.

Parteneri media ai Olimpiadei Corporate Games sunt Grupul Burda International prin  Men`s Health şi Auto Motor şi Sport, plus Radio Romania Actualitati şi Dolce TV, care vor transmite ştiri de la evenimentele sportive şi festivitaţi, Adrenallina.ro.
Sponsor : CGS si GFK
Partener principal: DHS
Parteneri tehnici: Academia de Studii Economice, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Federaţia Română de Tenis, Berăria H, WorldClass, Electrolube, AF International, Belle Vie Medical, Clubul Dragon Boat Bucureşti, DHS , Clubul sportiv Triumf Bucureşti şi Poligonul Tactical Shooting Range.


Corporate Games este o competiţie sportivă care se adresează firmelor mari sau microintreprinderi, organizând întreceri la multe sporturi, pe principiile olimpiadelor.
În fiecare an, există o competiţie de vară, una de toamnă şi una de iarnă, de regulă la Poiana Braşov.

Povestea Corporate Games începe în California, USA, în 1986. Dr. Maureen Johson, din comitetul olimpic Canadian, are ideea de a oferi emoţiile participării la un eveniment sportiv grandios oamenilor obişnuiţi. Astfel, a lansat Corporate Games, înlocuind practic ţările cu firme, pastrând însă festivitaţile şi organizarea strictă de la Jocurile Olimpice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod