Metallica revine la Bucureşti. Cât costă biletele și de unde le poți cumpăra?

Legendara trupă va cânta pe Arena Naţională din Bucureşti pe 14 august 2019. Cât costă biletul pentru concertul Metallica și de unde îl poți cumpăra, afli mai jos.

Biletele pentru evenimentul care face parte din turneul Worldwired vor fi puse în vânzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, în magazinele Flanco şi în reţeaua iabilet.ro/retea. Membrii fanclubului Metallica vor putea achiziționa bilete începând de marți, 25 septembrie.

Cine va cânta în deschidere la concertul Metallica din 2019?

Turneul Worldwired revine în Europa și Marea Britanie între 1 mai si 25 august 2019 cu peste 25 de show-uri în peste 20 de ţări. Debutul va avea loc pe 1 mai 2019 în Lisabona şi va include orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

În deschidere vor cânta trupele Ghost și Bokassa.


Fiecare bilet cumpărat va veni şi cu un cadou pentru fani: cel de-al 10-lea album Metallica, „Hardwired…To Self-Destruct”, în format digital.

Bilete Concert Metallica
  • Gazon A - 395 lei
  • Gazon B - 285 lei
  • Cat 1 - 685 lei
  • Cat 2 - 505 lei
  • Cat 3 - 395 lei
  • Cat 4 - 285 lei
  • Cat 5 - 235 lei

 

Biletele pentru concertul Metallica din 14 august 2019 pot fi achiziționate de aici.


Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea să achiziționeze Pachete VIP ce includ bilete în zone premium și alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” și chiar întâlnire cu trupa.

Detalii complete vor fi disponibile pe 28 septembrie.

Trupa Metallica a fost fondată în 1981, la Los Angeles, de bateristul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield. Apoi, li s-a alăturat Ron McGowney (bas) şi Dave Mustaine (chitară). Numele a fost inspirat de Ron Quintana, un prieten de-al lui James. Pe parcurs, au apărut anumite probleme între membrii trupei, iar Cliff Burton l-a înlocuit pe Ron McGovney, iar Kirk Hammet pe Dave Mustaine. Primul lor album a fost „Kill ‘Em All” şi a apărut în 1983.
În 1986, Cliff Burton a murit într-un accident de maşină, iar nNoul basist al formaţiei avea să fie Jason Newsted până în 2001. În prezent, Metallica este formată din James Hetfield (voce, chitară), Kirk Hammett (chitară), Robert Trujillo (bas) şi Lars Ulrich (tobe).

Metallica a reuşit să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, iar succesul de care s-a bucurat au transformat-o într-o formaţie foarte controversată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod