Femeia care face parodii din pozele vedetelor are un succes nebun pe internet

O actriţă de comedie din Australia a devenit celebră în toată lumea pentru fotografiile sale în care parodiază imaginile postate de vedete pe reţelele de socializare.
Celeste Barber a dat lovitura pe internet cu fotografiile în care lua peste picior fotografiile unor vedete. Acum ea revine cu alte imagini foarte reuşite, din seria #CelesteChallengeAccepted.

Pe măsură ce starurile publică fotografii pe reţelele de socializare, Celeste are de unde alege surse de inspiraţie, iar rezulatele sunt foarte apreciate. Printre "clienţii" ei se numără Kim Kardashian, Nicki Minaj şi Justin Bieber.

Contul de Instagram al actriţei australiene are în prezent peste 1,3 milioane de urmăritori, iar numărul acestora continuă să crească. "Oamenii chiar mă susţin. Nu mi-a păsat niciodată despre cum va fi percepută munca mea. Am început să fac asta pentru prietenii mei, ştiam că o să le placă. Am continuat fiindcă oamenii îmi spuneau că râd în fiecare zi şi au început să mă provoace", a povestit Celeste pentru ziarul britanic Daily Mail, citat de Bored Panda.

Imaginile ei ironice, foarte amuzante, reuşesc să provoace hohote în toate colţurile lumii şi este de aşteptat ca această serie să aibă tot mai multe episoade.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod