„Ferma vedetelor“ dă start aventurii! Francesco Paglieri: „Singura mea strategie este să lupt până la capăt“

Ferma vedetelor dă start aventurii pentru cele 6 perechi de celebrități, din 13 februarie, numai la PRO TV! Călătoria spre ferma din mijlocul munților Făgăraș este una anevoioasă pentru cei 12 concurenți, dar plină de daruri, oameni buni, umor, cântec și voie bună. De marți până joi, „Ferma vedetelor“ le arată telespectatorilor parcursul și experiența celor 6 cupluri în ferma dezafectată și probele grele prin care vor trebui să treacă.
De la viața de vedetă plină de confort, ieșiri în locuri selecte, concerte, spectacole, prieteni, tehnologie, mașini, telefoane mobile, internet și curent electric, cele 6 perechi vor ajunge într-o fermă, în mijlocul munților, unde se vor trezi de dimineață, vor trebui să muncească cât e ziua de lungă și chiar și noaptea. Îngrijitul animalelor, asigurarea hranei pentru toți, spălatul la mână și dușul la lighean vor fi doar câteva lucruri din realitatea rurală la care vor fi nevoiți să se acomodeze rapid.

Viața lor se va schimba drastic timp de trei luni, iar dintre toate lucrurile pe care le vor avea de făcut, cel mai greu va fi să se acomodeze traiului la comun, în condiții grele, cu un minim de confort.
Fiecare dintre ei are o personalitate puternică, iar toate puse la aceeași masă dau naștere atât la comedie, cât și la dramă.

Monica Bârlădeanu și Nea Rață sunt pregătiți să îi îndrume pe cei 12 concurenți, să le fie alături și să îi ghideze pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit.

Francesco Paglieri vorbeşte despre el şi despre participarea la acest show.


- De ce crezi că ai putea fi "fermierul anului”?
- Nu mă dau niciodată bătut, cred că asta m-ar ajuta cel mai mult să răzbesc, apoi mă ajută și condiția fizică, am o rezistență destul de bună.

- Ai vreo strategie pentru Ferma vedetelor?
- Singura mea strategie este să lupt până la capăt.

- Cum ți-ar descrie cele mai bune calități cineva care te cunoaște foarte bine?  
- Punctual.
Determinat. Vesel. Sociabil. Onest. Educat. Generos.

- Dar defectele?
- Încăpățânat. Orgolios.

- Ce înseamnă pentru țin o zi de răsfăț?
- O zi de răsfăț pentru mine ar însemna să stau toată ziua la plajă.

- Dar o zi obișnuită cum decurge?
- Mă trezesc dimineață în funcție de programul de la facultate, ies cu iubita mea, merg la sala și dacă îmi rămâne timp ies în oraș.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod