16 cele mai bune filme din 2019 pe care nu trebuie să le ratezi

16 cele mai bune filme din 2019 pe care nu trebuie să le ratezi

De la cele mai noi blockbustere, până la producțiile independente, aici sunt cele mai bune filme din acest an, pe care trebuie neapărat să le vezi.
2019 e pe sfârșite, iar în materie de filme nu ne-a dezamăgit. De la producții costisitoare, cu bugete uriașe, până la proiecte independente, am avut ce vedea anul acesta. Cu siguranță, ecourile stârnite de „Joker” și mediatizatul cuplu De Niro – Pacino din nouă capodoperă a lui Scorsese, „The Irishman”, nu se vor stinge nici anul viitor.

Mai sunt, însă, și alte titluri importante pe care ar fi păcat să le ratezi. Insider prezintă 16 filme din 2019 pe care trebuie să le vezi.

„Us”


Atât în „Get Out”, cât și în „Us,” Jordan Peele a lucrat având în minte publicul.
„Us” te ține în fotoliu până la sfârșit, iar după ce filmul se termină, abia aștepți să-l vezi din nou.
A doua peliculă a regizorului american este un horror atipic, deopotrivă strălucitor și amuzant. Dacă n-ai văzut filmul la cinema, ai pierdut reacțiile spectatorilor la deciziile greșite pe care le ia protagonista.

Modul în care e filmat și distribuția îți vor rămâne în minte mult timp după ce rulează genericul de final. Lupita Nyong’o oferă o interpretare solidă în ambele versiuni ale personajului său.
„Us” e genul de film pe care îl poți vedea din nou dintr-o perspectivă diferită.

„The Farewell”


Drama prezintă povestea unei femei, Billi, care își regăsește familia și rădăcinile din China după ce află că iubita sa bunică, Nai Nai, a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Familia decide să-i ascundă vestea bătrânei, în schimb organizează o nuntă fictivă pentru ca toate rudele să-și poată lua la revedere de la ea.

Tot filmul te întrebi dacă nu cumva cineva va scapă secretul și îi va spune bunicii că nu mai are mult de trăit.
„The Farewell” îți arată cum pot fi înnăbușite durerea și vina în timp ce se aud numai hohote de râs. Cea mai emoționantă latură a filmului este dragostea dintre bunică și nepoata ei, în timp ce Billi încearcă să-și găsească locul în lume.

„How to Train Your Dragon: The Hidden World”


Producția DreamWorks despre un băiat și dragonul lui este o poveste despre prietenie, loialitate și despre cât de mult poți iubi pe cineva încât să simți când vine vremea să-l lași să plece.

Unul dintre punctele forte ale trilogiei este felul în care sunt zugrăviți eroii care au proteză în locul unui picior – fără ca acest lucru să fie privit ca un handicap.
Trilogia merită apreciată și pentru că omagiază diferențele. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod