Recomandarea Cinemagia: 9 filme şi seriale de văzut pe Netflix în aprilie 2020

Recomandarea Cinemagia: 9 filme şi seriale de văzut pe Netflix în aprilie 2020

Nu vrem să fim prăpăstioşi, dar este foarte posibil ca în aprilie distanţarea socială să fie extrem de importantă, prin urmare sunt toate şansele să căutăm un companion de petrecere a timpului liber în lista de zeci de titluri Netflix care se lansează luna aceasta.
Deşi este foarte posibil ca această listă să fi fost bătută în cuie cu mult timp înainte ca epidemia să devină pandemie, Netflix are o mulţime de propuneri pentru întreaga familie. Iată mai jos câteva recomandări, cele mai multe dintre ele destinate publicului matur.

Age of Samurai: Battle for Japan

1 aprilie
Pentru cei care în copilărie au citit pe nerăsuflate Shogun-ul lui James Clavell şi au rămas în inimă cu fascinaţia pentru Japonia, această docudramă explorează poate cea mai violentă perioadă din istoria niponă, când pacea întrerupea extrem de rar şi pentru puţină vreme şirul de războaie sângeroase între numeroşii lideri locali.
Ne cutremurăm doar la gândul că nu doar învinşii, ci şi familia şi anturajul lor erau nevoiţi să recurgă în masă la sinuciderea prin seppuku.

Coffee & Kareem

3 aprilie
Un nou reprezentant al genului buddy-cop comedy, Coffee & Kareem ni-l arată pe Ed Helms (adică cel mai inspid tip din Marea mahmureală) în rolul poliţistului Coffee, care nu are decât satisfacţii în noua sa relaţie cu Vanessa (Taraji P. Henson), doar că fericirea cuplului birasial este o adevărată nenorocire pentru Kareem (Terrence Little Gardenhigh), fiul adolescent al Vanessei.
Nu trece mult şi poliţistul şi puştiul trebuie să facă echipă atunci când sunt martorii unui asasinat şi devin ţinta ucigaşilor. Unul din acele filme în care atât eroii cât şi antagoniştii nu ar fi în stare nici să deschidă uşa frigiderului fără să-şi învineţească un ochi...

La casa de papel: sezonul 4

3 aprilie
Serialul Fabrica de bani nu mai are nevoie de nicio prezentare şi suntem siguri că foarte mulţi români abia aşteaptă să vadă dacă Profesorul (Álvaro Morte) poate trece repede peste falsa moarte a Lisabonei (Itziar Ituño) pentru a-i salva pe Tokio şi ceilalţi din grup.
Noul sezon este însoţit în aceeaşi zi de documentarul Money Heist: The Phenomenon.

Brews Brothers

10 aprilie
Pe lângă multe seriale de stand-up comedy, Netflix oferă şi Brews Brothers, un sitcom despre doi fraţi înstrăinaţi care ajung cumva să deţină împreună o berărie. Personalităţile extrem de diferite ale eroilor şi reacţiile lor mai mult decât neaşteptate în faţa diverselor provocări vor fi sursa de umor a lui Brews Brothers. Nouă ni se pare o versiune actualizată (şi mult mai alcoolică) a hitului de pe vremuri Perfect Strangers! Citește continuarea pe cinemagia.ro

2 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod