Frumoşii adormiţi care nu mai latră: Cele mai amuzante imagini cu câini răpuşi de somn

Nu doar pisicile dorm pe unde apucă. Câinii se bucură de somn în cele mai neaşteptate locuri şi în cele mai amuzante poziţii, spre deliciul stăpânilor care îi pozează.
Un câine aduce multă bucurie în căminul în care trăieşte, de la momentele de euforie în care se joacă şi îşi dovedeşte ataşamentul pentru stăpânul său, până la porţiile de alergare zdravănă în parc, unde se grăbeşte să prindă băţul aruncat şi să-l aducă repede înapoi.

Dar nu e numai asta: aceste patrupede ne distrează chiar şi atunci când dorm. Când somnul îi învinge subit, câinii se întind pe unde nimeresc şi trec "automat" pe "modul de încărcare a bateriei", spre amuzamentul oamenilor care îi pozează şi se distrează pe seama lor.

Fotografiile publicate pe reţelele de socializare din întreaga lume surprind plăcerea cu care câinii savurează somnul acolo unde i-a răpus oboseala.
Unii dorm în poziţii ciudate, alţii în cele mai neaşteptate locuri. Toţi ne fac să râdem şi să ne gândim că oamenii şi câinii au multe în comun.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod