Galeria ororilor: Cele mai penibile ținute pe care le poate purta cineva

Unora chiar nu le pasă cum se îmbracă. Sau pur și simplu nu sunt atenți la detalii când își cumpără hainele și nici când le poartă.
Toți ne dorim să arătăm bine sau măcar decent în hainele pe care le purtăm și căutăm să adoptăm un stil vestimentar care să ni se potrivească. Și avem de unde alege, Slavă Domnului! De multe ori, nu prețul hainelor pe care le îmbrăcăm contează, ci cât de frumoase și de potrivite sunt acestea pentru a le purta.

Piața e plină, însă, și de capcane, iar mulți nu sunt atenți și fac niște greșeli colosale care îi pun în situații jenante. Imaginația nu are limite, nici în bine, nici în rău, iar galeria ororilor, publicată de The Chive, prezintă câteva exemple amuzante de haine nepotrivite, neinspirate sau de-a dreptul urâte.

Deși ai zice că nimeni nu ar purta nici măcar în casă așa ceva, se pare că fiecare haină din lumea asta își găsește pe cineva care să o poarte, oricât de oribilă ar fi. Unele au imprimeuri sau modele la limita obscenității, altele crează iluzii care îl dezavantajează instantaneu pe cel care le îmbracă, de parcă cineva a pregătit o farsă celor care le îmbracă. Un lucru e sigur: nu poți purta așa ceva fără să te faci de râs.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod