Hoinari şi fericiţi: Secretele cuplului cu cele mai frumoase poze de călătorie

Australienii Jourdan Bowen şi Madeline Relph colindă lumea şi îşi trăiesc viaţa la maximum. Imaginile lor uimitoare le-au adus 80.000 de urmăritori pe Instagram.

Pentru cei mai mulţi dintre noi, o viaţă împlinită înseamnă o familie, o casă, un job bun şi vacanţe în fiecare an. Există însă şi oameni care se sufocă într-un asemenea tipar. Pentru ei, o viaţă fericită înseamnă în primul rând libertate: libertatea de a face ce vor, libertatea de a călători tot timpul, fără a depinde de ceva sau de cineva.

Jourdan Bowen şi iubita lui, Madeline Relph, fac parte din această "specie" de călători, oameni nestatornici, mereu pe picior de plecare, deloc dispuşi să investească bani şi timp pentru a stăpâni lucruri, trăind tot timpul imprevizibil. Au plecat din Australia, ţara lor, şi de acolo continuă să bată lumea-n lung şi lat, bucurându-se de frumuseţea locurilor şi a oamenilor pe care îi întâlnesc.

Era ora 5.00 dimineaţa când soarele răsărea, iar ei tăiau, călare pe un scuter, una dintre cele mai captivante zone din Turcia: Valea Goreme. Au făcut un foc şi au stat unul lângă celălalt, hrănindu-şi sufletele cu priveliştea superbă. Când soarele s-a ridicat pe cer, 100 de baloane cu aer cald au apărut deasupra lor, iar cuplul australian a făcut una dintre cele mai frumoase fotografii. "Începem bine dimineaţa", le-a scris Madeline pe Instagram celor 72.000 de urmăritori. Este una dintre cele mai reuşite imagini de călătorie din larga ei colecţie. Şi are o mulţime!

Jourdan are 26 şi a spus pentru publicaţia Manly Daily că ei s-au îndrăgostit în timpul călătoriilor, iar fiecare destinaţie i-a adus şi mai aproape. S-au întâlnit acum 10 ani, în Adelaide. Acum locuiesc în Mona Vale, pe plajele de la nord de Sidney, iar când nu călătoresc ea lucrează ca model pentru brandurile Tree of Life şi Contiki, iar Jourdan ca muncitor. Dar asta doar ca să poată porni pe alt drum, spre noi locuri. Împreună au aproape 80.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde îşi împărtăşesc experienţele stilului lor de viaţă, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Februarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod