La fix! 30 de situaţii în care unii au avut noroc chior

Uneori, doar o fracţiune de secundă sau un milimetru te despart de un necaz. Iar aceste imagini arată ce înseamnă să ai noroc chior.
O mare uşurare - aceasta este prima senzaţie a celor care s-au aflat la un pas de dezastru. O singură clipă, în care timpul parcă se dilată şi totul pare că încremeneşte în jur, sau doar un milimetru i-au scos dintr-o situaţie critică în care păreau condamnaţi.

Pentru unii a fost un caz de viaţă şi de moarte, pentru alţii ar fi fost doar o situaţie neplăcută, dar dureroasă. Dar norocul chior, cel în care nici posibila victimă nu mai crede, apare atunci când totul pare pierdut - şi atunci inelul care urma să cadă într-o gură de canalizare se opreşte miraculos pe grătarul capacului, cuiul care aştepta să se înfigă "mişeleşte" într-o roată ori, mai rău, direct în talpă, nimereşte alături, iar copacul doborât de vârstă sau de furtună se prăbuşeşte la un deget de o maşină.


Bored Panda a publicat o serie de imagini spectaculoase care arată ce înseamnă să ai noroc chior: în unele dintre aceste poze apar oameni care în mod normal n-ar fi supravieţuit dacă hazardul n-ar fi fost de partea lor.
19 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod