Lolita, fetiţa de 4 ani care a ajuns vedetă pe Instagram

O fetiţă japoneză a cucerit o mulţime de fani pe reţeaua de socializare cu chipul ei expresiv şi ţinutele în care pozează.
Lolita a devenit foarte populară pe Instagram, unde mama sa, Ayaka, postează zilnic fotografii cu ea. Micuţa în vârstă de numai patru ani atrage simpatia cu chipul ei drăgălaş, dar se remarcă şi prin faptul că în fiecare zi poartă altă ţinută, iar acest lucru dezvoltă un soi de dependenţă a utilizatorilor - oamenii sunt curioşi să vadă ce poartă Lolita azi şi abia aşteaptă să vadă ce va purta mâine.

Un alt detaliu important care îi aduce admiratori Lolitei este faptul că aceasta pozează foarte natural, fără intervenţia unui fotograf profesonist sau a unui stilist.
Prezenţa micuţei pe reţeaua de socializare este atent condusă de mama ei. De profesie dietetician, Ayaka o adoră pe fiica ei din clipa în care a adus-o pe lume. Ea o îmbracă în fiecare zi, iar hainele pe care micuţa le poartă provin de la UIQLO, MUJI şi alte mărci populare, nicidecum de la branduri renumite şi scumpe, relatează Bored Panda.

Fotografiile cu mica prinţesă japoneză au început să se bucure de succes, iar acum Lolita are peste 22.800 de urmăritori.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod