Mai multe vacanţe, aceeaşi amintire: Pozele pe care un bărbat i le-a făcut soţiei stârnesc hohote de râs

Sătul să i se întâmple acelaşi lucru când pleacă în vacanţă cu soţia sa, un bărbat a postat o serie de imagini pe internet pentru a-şi exprima frustrarea. Toată lumea i-a dat dreptate, dar nimeni nu s-a putut abţine să râdă.
Călătoria cu maşina în vacanţă are multe avantaje: poţi să te bucuri de peisaje, poţi să pleci când vrei şi unde vrei fără grabă, poţi să te opreşti oriunde îţi place şi multe altele. Pentru şofer este mai obositor, pentru că trebuie să fie mereu atent la drum, dar cei de lângă el îl pot ajuta în câteva feluri pentru a-i uşura sarcina, de pildă cu navigaţia sau desfăcându-i o sticlă de apă. Dar nu toţi au norocul ăsta.

Nimic nu-i mai frustrant când conduci decât să observi că în maşină s-a făcut linişte şi ceilalţi dorm sau citesc pe telefon, fără să te bage cineva în seamă.
Iar pentru un utilizator al reţelei Reddit asta a devenit ceva obişnuit. De fiecare dată când pleacă în concediu cu soţia, MrMagoo21 trece prin aceeaşi situaţie frustrantă: el conduce, iar ea doarme.

Şi pentru a dovedi că nu se plânge pentru un episod minor, omul a postat mai multe imagini din vacanţele în care au plecat cu maşina şi toate au acelaşi numitor comun: el e la volan, iar ea e în lumea viselor.

"Mereu am zis că asta e o situaţie de genul câinele lui Pavlov", a scris bărbatul despre plăcerea soţiei lui de a dormi în maşină.
"Când era mică i se făcea repede rău de maşină, iar mama ei dădea nişte somnifere care o adormeau în timpul călătoriilor lungi. Se pare că s-a antrenat în subliminal şi acum adoarme imediat cum aude zgomotul motorului", a făcut el haz de necaz. Imaginile îi dau dreptate.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod