Mama multi-tasking: Își alăptează copilul în timp ce face yoga

Are trei copii, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțe la pasiunea sa. Această mamă îmbină utilul cu plăcutul într-un mod neașteptat, hrănindu-și fetița în timp ce face yoga.

Cu trei copii de crescut, s-ar putea spune că nicio mamă nu prea mai are timp și pentru ea. Dar Carlee Benear, în vârstă de 31 de ani, din Texas, are dovada contrarie: ea face yoga în timp ce fiica sa cea mai mică, Maramaylee, îi caută sânii și se hrănește. Totul este în regulă și toată lumea e mulțumită: fetița se descurcă singură, iar mama ei nu trebuie să renunțe la hobby-ul său.

Carlee a început să facă yoga după nașterea celui de-al doilea copil, pentru că după prima sarcină s-a confruntat cu depresia post-partum.

Ea a continuat să facă yoga în timp ce era însărcinată a treia oară, întrucât această activitate a ajutat-o să înfrunte grețurile de dimineață și să aibă o legătură specială cu copilul pe care urma să-l aducă pe lume, relatează Daily Mail.

Întrebată de ce o hrănește pe Maramaylee în timp ce face yoga, tânăra a explicat că astfel alăptatul devine mai plăcut: "Pozițiile și respirația în timp ce alăptez mă ajută să mă conectez cu corpul meu și să fiu mai prezentă. Orice provocare poate fi încercată dacă-ți pui mintea.
Cred că să alăptez în timp ce fac yoga m-a ajutat să trec peste trecut și să cred din nou în mine"
, a spus ea.

"Așa, o am tot timpul lângă mine pe fiica mea și trebuie să-mi adaptez pozițiile pentru ea fiindcă îi place să se hrănească tot timpul, deci trebuie să fiu gata s-o alăptez. E bine pentru că asta mă aduce la realitate. Acum, yoga mă ajută să fiu mama care am visat mereu să fiu, mă bucur în fiecare moment la maximum de abilitățile mele", a adăugat aceasta.

Carlee a povestit cum s-a apucat de yoga în 2016, după ce cu trei ani înainte a suferit de post-partum în urma primei sarcini: "Am trecut la yoga după nașterea celui de-al doilea copil, pentru că prima mea luptă cu depresia post-partum a fost teribilă.
Voiam să fiu mai aproape de mine însămi, în timp ce tranziția spre rolul de mamă te poate face să te pierzi fiindcă te transformi într-o nouă persoană, cu noi responsabilități. Unul dintre beneficiile practicării yoga este abilitatea de a încetini ritmul și de a te bucura din nou de viață în lumea asta atât de rapidă. Ne creștem copiii în acest ritm și asta e mai nociv decât de ajutor în lumea reală."

"Yoga m-a ajutat să am răbdare cu mine însămi și răbdare cu familia mea, ca și cu toți ceilalți cu care interacționez.

Te ajută și să vezi altfel lucrurile. Uneori reacționăm atât de rapid, încât uităm că asta nu-i o cursă și că putem să ne așezăm un pic și să gândim înainte să  acționăm", a mai spus ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod