Minciuni aproape adevărate: Cele mai frumoase imagini făcute cu Photoshop

Imaginile pe care un tată pasionat de fotografie le-a creat cu ajutorul copiilor săi şi cu instrumentele oferite de Photoshop sunt irezistibile.
John Wilhelm, un bărbat de 48 de ani din Winterthur, Elveţia, a avut de-a face toată viaţa cu lumea fotografiei. Tatăl său era un fotograf experimentat şi a fondat două asociaţii locale de fotografie, iar John a crescut înconjurat de camere, reviste, lentile, obiective, poze, filme şi tot felul de accesorii foto.

Wilhelm nu a fost niciodată cucerit de pasiunea tatălui său. Dar când a ţinut în mâini prima lui cameră foto digitală, totul s-a schimbat. Scânteia s-a aprins şi atunci a început un drum lung, o călătorie plină de imagini, de încercări şi de lucruri noi pe care le afla despre tehnici foto, camere digitale şi softuri.


În februarie 2011, el a decis să facă primul pas dincolo de lumea obişnuită a fotografiei şi a pătruns în cea a editării foto şi a efectelor 3D. Ajutat de soţie şi de cei trei copii (două fete şi un băiat), John Wilhelm a creat o serie de imagini prelucrate în Photoshop, în care totul este posibil şi amuzant.

Imaginile pe care el le-a publicat pe site-ul său şi pe Facebook au fost preluate şi de Bored Panda şi se bucură de aprecieri din toată lumea. Privindu-le, nu-i greu de înţeles de ce.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod