Model la un an și jumătate! Un copil imită perfect ipostazele unchiului său, cunoscut în lumea modei

Un băiețel a devenit faimos pe Instagram pentru fotografiile în care îl imită perfect pe unchiul său care este model recunoscut în New York. Râzi cu lacrimi când îl vezi!
Suntem de acord că industria modellingului este foarte competitivă, însă un model din New York, Aristotle Polites, s-a confruntat cu o situație neobișnuită. Nepotul său de nici 2 ani este mereu în competiție cu el, având grijă să nu-i scape nicio ipostază pe care să i-o imite. 

Augie este un băiețel de un an și jumătate care a devenit principalul competitor al unchiului său, iar mama sa îl ajută să recreeze cele mai bune ipostaze. 

Totul a început în momentul în care mama lui nu reușea să-l încheie la nasturii unei cămăși. ”Imaginea cu pieptul gol și cămașa desfăcută m-a făcut să râd cu lacrimi și m-a dus cu gândul la coperta unui roman de dragoste. I-am făcut imediat o poză, iar apoi am realizat că fratele meu Aris, care este model, are o mulțime de astfel de fotografii pe contul său de Instagram”, explică mama lui Augie pentru Huffington Post. 

Astfel i-a venit mamei ideea de a imita fiecare ipostază a fratelui său care este un mode recunoscut în New York. A făcut chiar și un cont de Instagram pentru acest lucru, @babbyandthebody și a strâns deja o mulțime de fani.

31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod