Necuvântătoare şi nesătule: Când animalele cerşesc mâncare, nimeni nu le rezistă!

Animalele ştiu cum să-ţi transmită că le e foame. Şi nu se satură niciodată, pentru că ştiu cum să ne „şantejaze“.
Dacă nu pot vorbi, animalele ştiu să-ţi transmită ce vor. Când pofta de mâncare le scoate din minţi, înţelegi din privirile lor ceea ce doresc. Şi n-ai cum să le refuzi!

Poţi să le zici ce vrei, poţi să încerci să le ignori, poţi să te superi pe ele, dar vei sfârşi prin a le da ce vor. Sau vei suferi şi te va hăitui şi în somn privirea lor care imploră milă. Fie că ai un animal de companie sau nu, este imposibil să convingi o pisică sau un câine că nu va primi măcar o bucăţică din mâncarea la care jinduieşte.


Oricât de mult le-ai oferi, unele animale nu se mulţumesc niciodată cu ceea ce primesc şi îşi folosesc puterea de convingere pentru a mai smulge o recompensă. Aproape întotdeauna şantajul emoţional dă roade, iar ele ştiu asta.

Mai mulţi stăpâni de animale de companie şi-au pozat tovarăşii necuvântători pentru a arăta cum le urmăresc fiecare înghiţitură, doar-doar or mai primi ceva. Concluzia e clară: ai un animal în casă? Poţi să fii sigur că atunci când mănânci eşti urmărit continuu, scrie ziarul britanic Daily Mail care a publicat câteva fotografii elocvente.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod