machiaj

O fetiţă s-a machiat singură pentru prima oară: Are un succes nebun pe Instagram

O fetiţă are un succes nebun cu un tutorial despre machiaj postat pe Instagram. Iată cum a reuşit!

Micuţa face senzaţie pe Instagram cu primul ei tutorial video despre machiaj, materialul înregistrând peste 845.000 de vizualizări, o cifră astronomică pentru mulţi influenceri cu experienţă.

Jenny Ana Sofia este fiica unui make-up artist din Florida, Eftiola, cunoscută pentru activitatea sa de pe Instagram, unde postează pe pagina @facebyefti. Ea calcă acum pe urmele mamei sale şi a început să-i fure admiratorii după publicarea înregistrării video în care se machiază singură pentru prima oară.

Mama lui Jenny a scris că aceasta era foarte încântată de ceea ce făcea.

"Nu pot să explic cum m-a făcut să mă simt acest îngeraş. M-am distrat teribil înregistrând asta! Categoric, e o mare figură!", a mărturisit Eftiola.

În clipul publicat, micuţa începe să-şi aplice fondul de ten, pe care îl întinde cu grijă înainte de a-l fixa cu pudră şi de a aplica un bronzer. Apoi adaugă iluminator şi blush, se ocupă şi de sprâncene, iar cel mai neaşteptat lucru este că îşi pune o pereche de gene false ca un make-up artist profesionist.
Jenny îşi desăvârşeşte look-ul cu gloss înainte de a poza încântată spre cameră, relatează The Independent.

She's so cute ❤️❤️❤️❤️ @facebyeftiiii @shophudabeauty lashes #hudabeautyliquidmatte

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on Oct 5, 2017 at 12:56pm PDT

Înregistrarea video a avut iniţial peste 12.000 de vizualizări, dar a devenit virală după ce a fost distribuită de Huda Kattan, o vedetă în domeniul cosmeticii. De atunci, a ajuns la peste 845.577 de vizualizări şi a stârnit multe comentarii pozitive, notează cotidianul britanic. "Şi de ce durează 20 de minute să-mi pună genele cum trebuie iar un copil poate să facă asta dintr-o mişcare?", a întrebat cineva.

"Se machiază mai bine ca mine", a scris altcineva.

Însă nu toate comentariile au fost laudative. O persoană a atras atenţia că această distracţie este nepotrivită pentru un copil. "E drăguţă, dar aşa ceva nu-i pentru un copil... arată ciudat şi pare să fii disperată dacă copilul tău face aşa ceva."

"Foarte rău. Terminaţi cu postările astea continue cu copii şi cu machiaj. E greşit din toate punctele de vedere", a adăugat altcineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod