O lume în alb şi negru: Pozele care au strâns un milion de admiratori pe Instagram

Un fotograf experimentat este autorul unor imagini alb-negru superbe care se bucură de mare succes pe Instagram.
Jason M. Peterson face fotografii de 25 de ani, iar asta se vede în fiecare cadru al său. S-a specializat în fotografia alb-negru şi a continuat să îi împingă limitele tot mai departe, iar efortul său artistic n-a rămas nerăsplătit: imaginile lui i-au adus un milion de urmăritori pe Instagram.

"Pentru mine, fotografiile mele nu sunt doar nişte imagini alb-negru. Încerc să surprind emoţia umană, să fac privitorul să simtă ceva. Albul şi negrul te ajută să te concentrezi pe acea emoţie pe care culoarea nu o poate reda la fel de bine"
, a explicat el pentru My Modern Met.

Peterson este expert în exploatarea umbrelor, contururilor şi unghiurilor, folosindu-şi din plin simţul artistic şi perspectiva geometrică.
Portofoliul său include o mare varietate de imagini, de la cadre largi ale oraşelor la peisaje sau imagini realizate pe stradă. Multe dintre ele sunt foarte grafice şi au un mesaj vizual puternic, pe care Peterson l-a deprins lucrând în lumea publicităţii, combinat într-o manieră foarte inspirată cu un simţ estetic deosebit.

Bored Panda a publicat o parte din fotografiile sale. Aceste cadre superbe explică pe deplin de ce Jason M. Peterson are un milion de admiratori pe Instagram.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod