O mamă a fost chemată la școală după ce fata ei a lovit un coleg. Răspunsul ei a devenit viral

O asistentă medicală de la Urgenţe a fost chemată la şcoală după ce fiica sa a lovit un coleg. Reacţia ei a fost neaşteptată.

Ultimul lucru pe care şi-l doreşte orice mamă este să primească un telefon de la şcoală şi să afle că fiul sau fiica sa a fost implicată într-o încăierare. Asta i s-a întâmplat unei femei din Statele Unite, de profesie asistentă medicală. Când a fost anunţat că fata sa a lovit un coleg, femeia s-a grăbit să ajungă la şcoală, pregătită să-şi pedepsească odrasla.

Când a ajuns şi i s-a povestit ce s-a întâmplat, atitudinea mamei s-a schimbat imediat atitudinea, relatează de site-ul Inspire More.

Iată povestea ei, aşa cum a prezentat-o femeia care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea:

"Sunt asistentă medicală. Nu avem voie să ţinem telefoanele mobile la noi, trebuie să le lăsăm în vestiar. Am fost căutată de la recepţie pentru că aveam un apel.
- De la şcoală vă căutăm. A avut loc un incident în care a fost implicată fiica dumneavoastră. Trebuie să veniţi aici.
- I s-a făcut rău? E rănită? Puteţi aştepta până îmi vine schimbul, peste două ore?
- Fiica dumneavoastră a lovit un elev.
De 45 de minute încercăm să vă găsim. Chiar e ceva serios.

M-am dus la şcoală şi am dat buzna în cancelarie. Înăuntru erau fata mea, un profesor, o consilieră, dirigintele şi un băiat cu o rană la nas şi cu faţa înroşită, dar şi mama acestuia.
Dirigintele mi-a spus: - Ce bine că aţi reuşit ÎN SFÂRŞIT să ajungeţi!"
Eu: - Da, lucrurile-s cam agitate la Urgenţe. Am stat în ultimele patru ore să-i cos peste 40 de copci unui copil 7 ani care a fost lovit de mama sa cu o ţeavă de fier şi a trebuit să rezolv situaţia şi cu poliţia.
Scuze pentru încurcătură.

Apoi el mi-a spus ce s-a întâmplat: băiatul i-a tras sutienul fiicei mele, iar ea l-a lovit de două ori în faţă. Am avut senzaţia că ei erau mai supăraţi pe fata mea decât pe băiat. Aşa că am spus:

- Oh. Şi doriţi să ştiţi dacă voi declanşa vreo acuzaţie de agresiune sexuală asupra fiicei mele şi împotriva şcolii pentru că i-a permis lui să facă aşa ceva?

S-au uitat unul la altul şi au început să zică toţi:

Profesoara: Nu cred că a fost ceva serios.
Consiliera: Hai să nu exagerăm.
Dirigintele: Cred că n-aţi înţeles.

Atunci, mama băiatului a început să plângă.
Am întrebat-o pe fiica mea ce s-a întâmplat. "M-a tras de sutien. I-am zis să se oprească, dar n-a vrut, aşa că i-am spus profesorului. El mi-a spus să-l ignor. Băiatul a tras iar de sutien şi l-am lovit. Apoi s-a oprit."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod