20 de imagini superbe care îți dau speranță într-o zi grea: Nu-i totul pierdut!

În clipele grele, speranța îți dă puterea de a merge mai departe. Aceste imagini îți redau forța și încrederea după o zi grea sau după o perioadă neagră.
Speranța moare ultima, știi cum se spune! Dar când ajungi să încasezi lovitură după lovitură, presiunea crește și simți că e din ce în ce mai greu să te ridici. Iar dacă o zi mizerabilă e urmată de alta și tot așa, simți cum te părăsesc puterile și îți este imposibil să mai crezi în lucrurile bune. Ai impresia că totul e întunecat și că nu mai există nădejde.

Și totuși, întotdeauna există speranță. În vremuri grele, în clipe dificile, ea vine în diferite forme și ne ajută să ne ridicăm, să trecem peste toate greutățile, să învingem.
Să zâmbim din nou. Să ne bucurăm de viață, așa cum e ea.

Cea mai simplă cale de a-ți recâștiga speranța e să crezi că ea există, iar aceste imagini te ajută să înțelegi că niciodată nu-i totul pierdut. Instantaneele selectate în cadrul concursului foto #Hope2019, organizat de AGORA, o aplicație de smartphone dedicată fotografilor amatori din toată lumea, te vor face să zâmbești.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod