23 de imagini superbe făcute cu drone în 2018

În fiecare an, concursul SkyPixel desemnează cele mai bune imagini făcute cu drone. Ediția din 2018 a reunit multe fotografii superbe.
Camerele foto montate pe drone pot surprinde o vedere de ansamblu, de la înălţime, oferind o perspectivă mult mai spectaculoasă. În plus, doar o imagine făcută cu drona oferă o vedere panoramică a unui loc. Înzestrate cu obiective foto, aceste aparate controlate prin telecomandă lucrează perfect de la înălțime și observă tot, asemenea ochilor unui vultur.

Pasionații de imagini făcute cu dronele se întrec în fiecare an la concursul SkyPixel, rezervat acestui tip de fotografii.
Câștigătorul marelui premiu la ediția 2018, Deryk Baumgärtner, s-a impus cu o fotografie splendidă a castelului Le Mont Saint-Michel, din Normandia, Franța.

Vizitat de aproape 3 milioane de oameni în fiecare an, acesta este unul dintre obiectivele reprezentative ale Franței, iar Baumgärtner a reușit să-l surprindă într-o manieră remarcabilă. Într-un interviu pentru Bored Panda, el a mărturisit că a crezut că nu are nicio șansă în concursul dominat de fotografii de top. "A fost incredibil când am primit mailul care mă anunța că am câștigat Marele Premiu.
Nu m-am gândit niciodată că am vreo șansă să intru în top 100"
, a spus germanul, aflat la prima lui participare la această competiție prestigioasă, rezervată fotografilor cu drone.

Bored Panda a publicat cele mai frumoase imagini făcute cu drona în 2018, selectate la concursul SkyPixel.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod