25 de lucruri pe care le folosești în fiecare zi, văzute de aproape: Le mai recunoști?

Fotografiate de aproape, obiectele din jurul nostru, pe care le întâlnim și le folosim în viața de zi cu zi, arată cu totul altfel. Aceste imagini ni le arată așa cum nu le-am văzut niciodată.

"Amazing Worlds/ Lumi uimitoare", un proiect fotografic, realizat de fotograful și artistul Pyanek, dezvăluie detalii nemaivăzute ale obiectelor din jurul nostru, privite dintr-o altă perspectivă. Alimente și diverse obiecte au fost fotografiate cu lentile macro care le măresc și le dau dimeniuni noi și neobișnuite.

"Este o explorare a detaliilor lucrurilor de zi cu zi. În realizarea acestor imagini, m-am simțit ca și cum am pătruns în alte lumi", a explicat artistul.

Imaginile ne prezintă complexitatea neobișnuită a celor mai mici lucruri și ne învață să le privim cu alți ochi.

De la vârful unui băț de chibrit până la cristalul minuscul de zahăr, tot ce este în jurul nostru are o structură ascunsă pe care nu o cunoșteam, iar Pyanek ne ajută să o descoperim pe fiecare într-un mod extraordinar, prin fotografiile pe care le postează pe Facebook și pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod