Aceleași linii: 12 asemănări uimitoare între corpul uman și Mama Natură

Relația noastră cu mediul este mai profundă decât credem, oricât de mult ne-am baza pe tehnologie. Aceste imagini ne ajută să înțelegem că facem parte din natură.
Alicja Brodowicz, o fotografă din Polonia, a început în urmă cu câteva luni un proiect intitulat "Visual Exercises", o serie foto în care combină detalii ale corpului omenesc și elemente ale naturii, cu scopul de a reda relația unică dintre mediul înconjurător și frumusețea acestei creații uimitoare care este organismul uman.

Imaginile superbe care compară elemente din mediul înconjurător cu detalii ale corpului omenesc ajută la înțelegerea perfecțiunii ambelor.

"În natură, nimic nu este perfect și totul este perfect.
Copacii pot fi strâmbi, înclinați în moduri ciudate, și totuși sunt frumoși"
, a spus scriitoarea Alice Walker.

"Corpul uman și natura. Microcosmos și macrosmos. Forma umană: neregulată, ridată. Imperfectă. Natura: sălbatică, misterioasă, uneori de neînțeles, alteori extraordinară. Anomalii și perfecțiune. Înstrăinarea de natură ne-a condus la săvârșirea abuzurilor asupra mediului și asupra organismului uman. Doar prin reconectarea cu natura putem descoperi iubirea de sine și să facem corpul imperfect să fie din nou perfect", a explicat Alicja Brodowicz pentru Bored Panda, unde a publicat imaginile din proiectul ei.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod