Au, operația! 40 de oameni și ideile geniale cu care își transformă cicatricile în ceva bun

Să porți un semn inestetic pe corp, mai ales în zonele vizibile, nu-i ceva cu care să te obișnuiești ușor. Dar cu ceva imaginație, orice cicatrice se poate transforma în ceva frumos.
Stereotipurile sociale rezistă în continuare și cel mai bine poți să lupți împotriva lor cu o minte eliberată de constrângeri și cu multă imaginație. Cicatricile și alte semne inestetice de pe corp pot afecta încrederea în sine, mai ales când se află în zone vizibile. În plus, multe dintre acestea le amintesc oamenilor de un eveniment neplăcut din viața lor.

Multe sunt imposibil de șters, așa că singura soluție pentru cei care poartă semne din naștere sau cicatrici este să ia situația așa cum e și să încerce să o întoarcă în favoarea lor.
Iar o modalitate foarte interesantă este includerea acestora în tatuaje amuzante sau foarte ingenioase.

Cu un desen bine ticluit și executat perfect, orice semn urât se transformă într-o operă de artă, pe principiul că dacă tot e să atragă atenția, măcar să se vadă ceva deosebit.

Bored Panda a publicat cele mai creative tatuaje care dau un alt sens cicatricilor. Iată ce imaginație au unii!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod