Câinele cu costum și ochelari: 22 de imagini geniale în care se comportă ca un om

Are pălărie, costum, poartă ochelari și ascultă muzică la căști, „citește“ sau merge cu metroul. Și totuși e un câine!
Pasionată de fotografie, o tânără care își adoră câinele și-a pus imaginația la lucru și și-a pozat patrupedul timp de un an în diverse situații amuzante. Îmbrăcat în costum, cu ochelari pe nas, cu pălărie pe cap și ascultând muzică la căști, câinele ei poate face tot ce ne-am aștepta să facă un om.

Inspirată de unchiul său care era pasionat de pictură și era mereu înconjurat de câinii lui, Ursula Aitchison a dorit ca prin acest proiect fotografic să transmită un mesaj despre relația dintre oameni și câini.
"Mi-a dat marea bucurie de a surprinde incredibila legătură pe care oamenii o au cu câinii lor, fiecare relație este unică și totuși când o vedem exprimată într-o fotografie o cunoaștem cu toții", a explicat ea pentru Bored Panda.

Timp de un an, Ursula și-a pus câinele în ipostaze rupte din rutina oamenilor - mergând cu metroul, la cafenea, la o bere, spălându-se pe dinți sau "citind", iar fotografiile sale amuzante te fac să-i apreciezi ideile, dar și să înțelegi cât de mult se pot identifica uneori oamenii cu animalele lor de companie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod