Talentul ieșit din comun al unui artist genial: 35 de picturi care te fac să juri că sunt fotografii

Portretele pictate de Kamalky Laureano sunt incredibil de detaliate și te fac să crezi că admiri niște fotografii.
Oricât de atent ai privi aceste portrete, nu ai putea să-ți dai seama că nu sunt niște fotografii, ci niște picturi; e nevoie de un talent extraordinar și de o răbdare de fier ca să ajungi să pictezi opere de artă cu o asemenea precizie. Iar Kamalky Laureano are tot ce-i trebuie pentru a crea opere splendide, de un rafinament ieșit din comun.

Pictorul dominican stabilit în Mexic are abilitatea unică de a lucra extrem de atent la fiecare detaliu, reproducând perfect porii, textura pielii și tonurile de lumină, astfel încât lucrările lui arată mai mult ca niște fotografii decât ca niște picturi.
Privindu-i operele, realizezi câte ore a petrecut lucrând pentru ca personajele lui să fie prezentate cât mai realist cu putință. Dar ceea ce face operele lui Kamalky să strălucească este mai ales abilitatea sa de a portretiza emoția orginală, însuflețindu-și personajele și făcându-le să pară vii, notează Bored Panda.

"Îmi place să creez modele intrinsece, explozii controlate de materie șlefuită până când sunt mulțumit"
, a explicat artistul în vârstă de 35 de ani pe contul lui de Instagram, unde numără peste 80.000 de admiratori.

Iată câteva dintre picturile lui Kamalky Laureano care arată atât de realiste, încât par mai degrabă niște fotografii!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod