39
Pisicile cu aripi: 40 de imagini ciudate cum n-ai mai văzut
Divertisment / 12.10.2017

Cum ar fi dacă pisicile ar avea aripi? Sau dacă păsările ar avea cap de leu? Cineva s-a jucat puţin cu opţiunile Photoshop şi a imaginat mai multe creaturi ciudate ca în filmele fantasy.

Oricât de inofensive or fi pisicile noastre, ele rămân prădători prin excelenţă, iar instinctul lor nu poate fi negat. Abilitatea lor de a se ascunde, de a pândi şi de a ataca este fascinantă pentru noi, oamenii, şi le apropie foarte mult de "rudele" lor sălbatice din savană. Cu toate acestea, niciun prădător nu este perfect şi îi lipsesc alte "arme" cu care să domine complet lumea necuvântătoarelor.

Hidreley Leli Dião, un pasionat de fotografie şi de arta digitală, şi-a imaginat cum ar arăta prădătorul perfect. Combinând imagini cu păsări şi cu feline, el "a jonglat" puţin cu speciile, creând nişte hibrizi parcă desprinşi din filmele fantasy - de exemplu, păsări cu cap de felină şi pisici cu cap de bufniţă sau de vultur.


Prădătorii "scorniţi" de Hidreley Leli Dião nu ar avea rivali în lumea sălbatică şi probabil s-ar situa în vârful lanţului trofic. Din fericire, sunt doar nişte creaturi imaginare, dar rezultatul prezentat de Bored Panda este interesant şi demn de toată atenţia.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro