Poliţiştii ştiu de glumă: 20 de imagini în care oamenii legii se distrează pe cinste

Chiar dacă uniforma şi regulamentul îi fac să arate duri, poliţiştii au şi ei momente în care se distrează chiar dacă sunt în timpul programului.
Mereu apar poveşti negative despre oamenii legii şi din păcate imaginea proastă se răsfrânge în mod nedrept şi asupra celor care îşi fac bine meseria şi sar în ajutorul semenilor lor în cele mai dificile împrejurări. Uneori uităm că munca lor implică un grad ridicat de pericol şi că, la sfârşitul zilei, sunt oameni obişnuiţi, ca şi noi. Iar cea mai bună dovadă e că şi ei se distrează destul de bine, chiar dacă poartă uniformă şi trebuie să aibă o atitudine autoritară.

Bored Panda a publicat o serie de imagini amuzante, în care poliţiştii se distrează ca nişte copii.
Fie că încalcă cu haz unele stereotipuri, fie că fac nişte poze haioase sau se remarcă prin postările comice pe reţelele de socializare, aceşti oameni ne arată că şi poliţiştii au umor. Oricine şi-ar dori să-i prindă într-o zi în care au comis o contravenţie pentru care ar putea fi iertat, pentru că tipii ăştia chiar ştiu de glumă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod