Pozele care îl enervează pe Trump. Donald, nici nu ştii cât de mic începi să fii!

Internauţii au creat o pagină pe care postează poze trucate cu Donald Trump. Imaginile ironice îl prezintă pe preşedintele SUA în ipostaze care nu-i vor fi pe plac.
Dacă până acum Donald Trump a beneficiat din plin de manipulare şi de răstălmăcirea adevărului, situaţia s-a schimbat complet de la învestirea în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, iar Trump se plânge acum că presa şi reţelele de socializare îi răstălmăcesc mesajele.

Ca să-i dea un motiv real pe care să-şi bazeze nemulţumirea, mai mulţi internauţi au creat o pagină pe Reddit, intitulată "Tiny Trumps" ("Micuţul Trump"), pe care postează utilizatorii postează meme-uri cu preşedintele SUA în care acesta este mişcorat la o scară hilară, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Regulile pe care trebuie să le respecte cei care încarcă fotografii cu Trump sunt foarte simple:

1.
Este permis să publici doar poze modificate în care Trump este foarte mult micşorat, al dimensiunile unui copil.
2. Imaginile cu Trump în mărime naturală sunt interzise.

De aici încolo, imaginaţia şi talentul fiecăruia nu au limite. Ei bine, iniţiativa se bucură de un succes nebun, fiind apreciată de peste 24.000 de utilizatori ai acestei platforme, iar parodiile foto au fost preluate de numeroase site-uri şi publicaţii din toată lumea. Multe dintre meme-urile cu "micuţul Trump" sunt foarte reuşite şi au devenit virale pe internet.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod