Prăjituri care imită perfect jucăriile: Îţi lasă gura apă!

O femeie care a început să facă prăjituri pentru copiii săi a cucerit mii de admiratori pe Instagram cu creaţiile ei.

De la pisici drăguţe până la iepuraşi şi ursuleţi, aceste adorabile creaţii ar putea sta pe rafturile unui magazin de jucării. Numai că simpaticele animăluţe nu sunt de jucărie, ci numai bune de... mâncat. Sunt aşa-numitele chiffon cakes, prăjituri pufoase cu un design foarte realist cu care Susanne Ng, o femeie de 37 de ani din Singapore, îşi răsfaţă familia, prietenii şi pe cei peste 23.000 de admiratori de pe Instagram.

De fiecare dată când creaţiile sale delicioase iau formele unor animale, fructe şi personaje de desene animate, ai impresia că ai în faţă produse dintr-o librărie.

Nu doar design-ul colorat care îţi ia ochii, ci şi compoziţia lor mult mai sănătoasă decât cea a dulciurilor obişnuite le face atât de dorite, relatează Daily Mail. "Au puţin zahăr, doar un sfert din conţinutul unei prăjituri normale şi nu conţin unt. Sunt pufoase şi sănătoase pentru copii dar şi pentru cei în vârstă", a explicat pentru ziarul britanic creatoarea acestor minunăţii.

Prăjiturile ei sunt făcute din ulei vegetal, ouă, zahăr, făină, praf de copt şi esenţe.
Textura pufoasă este obţinută prin împăturirea albuşului bătut în aluat, înainte de coacere, a dezvăluit Susanne Ng.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod