Ramona Nerra: „Ma simt de un milion de ori mai bine in pantaloni decat intr-o rochie“

Ramona Nerra a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, a fost colega Nicoletei Luciu in trupa Alize, iar in sezonul 6 Vocea Romaniei a ajuns pana in semifinala in echipa Smiley. A participat si la Vocea Germaniei, unde a fost remarcata de staff-ul celebrului DJ ATB, alaturi de care a avut spectacole importante in lumea intreaga.

In prezent locuieste in Germania impreuna cu cele doua fetite ale sale, mama sa si iubitul ei, face parte dintr-o trupa si sustine concerte in fata a zeci de mii de oameni in orase mari din Europa.

Jeansi sau piele? De ce?
Jeans!!! J Sunt un fel de tomboy ... hehe. Adica, ma simt de un milion de ori mai bine in pantaloni decat intr-o rochie. Iar pielea, mai ales pe scena, este destul de incomoda. Arata bine, dar nu este practica.

Cu make-up sau fara?
Depinde unde ma aflu... Acasa nu folosec deloc machiaj. Dar daca ies in oras, cu siguranta! :)  Iar despre scena nu mai vorbim... De cate ori am insa ocazia nu folosesc machiaj, tocmai pentru a da fetei mele o pauza, un respiro. De altfel, consider ca persoanele care folosesc aproape zilnic machiaj ar trebui sa-si faca masti de hidratare atunci cand au 20 de minute libere. Sau creme de hidratare. Asta fac si eu si simt ca ma ajuta enorm.



Gatesti? Ce anume?
Da. Mi-au trebuit multi ani pana sa descopar arta gatitului. Inainte de asta credeam ca mancarea este ceva ce trebuie sa iti tina de foame, :) Acum iubesc mancarea condimentata, asiatica, indiana, thai, dar mai ales sushi. Sushi nu stiu sa prepar, pentru asta ar trebui sa merg la un curs, insa mi-as dori sa stiu cum se face. As manca in fiecare zi. :) Dar gatesc indian. Cu multe sosuri piperate, spre disperarea mamei mele. Si fetitele mele mananca condimentat. J

Unde iti petreci vacantele?

De cand s-au nascut fetitele, ne organizam vacante in asa fel incat sa li se potriveasca lor. Adica numai in perioada in care au si ele vacanta de la scoala, dar si dupa premisa „peste tot este frumos, dar la mare e cel mai bine". :) Jazz-Elle si Alani sunt doua broscute, ar sta in apa toata ziua, uitand sa mai manance. Asa de mult le place. De aceea, vacantele noastre insemna soare si mare.

:) Speram ca intr-un an-doi sa putem sa mergem cu ele si in excursii in orase (ceea ce eu si prietenul meu iubim). Dar asta e un plan de viitor.



Mare sau munte? Ski sau inot?
Cum spuneam, mare ... mare ... mare ... soare si iar soare. Frigul nu imi face mie bine. Sunt o persoana care ingheta foarte repede, foarte friguroasa. Din cauza asta, toate tarile care au soare si vreme frumoase sunt locatii pe care eu le voi alege inainte de a ma gandi sa merg la ski. :) Dar si muntele, mai ales din Romania, vara are frumusetea lui. Acum doi ani am fost cu fetitele mele la Trei Brazi. Au fost atat de incantate ca ar fi vrut sa ne mutam acolo pentru totdeauna. :)

Top 3 destinatii de vacanta. De ce?
Am foarte multe locuri unde as vrea sa merg in vacanta. Dar dintre cele pe care le-am vazut pana acum, top-ul celor 3 locuri ar fi:
1. Croatia - o iubesc - o iubesc - o iubesc - o iubesc !!! Anul trecut am decoperit aceste minunate locuri.

Cine are ocazia, recomand sa mearga acolo. Nu neaparat in orase, ci cel mai bine sa viziteze insulele. Si insule au, Slava Domnului, destule. Peste 1000, daca nu ma insel . toate superbe!! Discutam cu Jens, prietenul meu, pe tema asta, aici ne-ar placea sa avem o casuta de vacanta, unde sa ne petrecem anii de pensie. :) Abia asteptam sa revenim!!!
2. India (Kerala). Numita si tara lui Dumnezeu, Kerala, aflata in Sud - Vestul tarii este foarte verde, are 9 luni pe an vara si temperaturi ridicate si este colorata, plina de palmieri si pe strada poti intalni elefanti lucratori. Am vizitat acest minunat loc cu fostul meu partener de viata, tatal fetitelor mele, familia lui provenind de acolo.
3. Egipt. Cui ii place sa faca scufundari, recomand Egiptul. Apa este incredibil de curata si poti vizita cu barca recife de corali unde se afla o de multitudine de pesti.



Cum iti cresti fetitele, care sunt principiile tale de mama?

Fetitele mele gemene sunt obisnuite cu stilul nostru de viata de artisti.

Adica, contrar celor cunoscute de ele de la colegii de scoala. Eu sunt mai mult acasa in timpul saptamanii si aproape niciodata in weekend. Cateodata lipsesc zile intregi, iar pentru asta sunt foarte recunoscatoare sa am ajutorul mamei mele. Fara ea nu mi-ar fi asa de usor sa fac ceea ce fac. Bucuria mea este ca atunci cand nu sunt eu acasa, fetitele mele stau cu bunica lor si nu cu o persoana straina. Asta este pentru mine o mare liniste.  Asa ca fetitele mele sunt obisnuite cu acest stil de viata. Calatoresc si ele cu mine, atunci cand le permite scoala. Ceea ce eu il consider un avantaj. Sunt mult mai sociabile, am eu impresia, si deja vorbesc foarte bine engleza. (ca de altfel si romana). :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod