Ruşii sunt nebuni de legat: 30 de poze de nuntă cum n-ai mai pomenit

Când sunt puşi pe distracţie, ruşii nu mai ţin cont de limitele ridicolului. Priveşte aceste poze de nuntă şi o să râzi de te dor fălcile!
Nu există poze de nuntă ca în Rusia! Cu stilul lor inconfundabil, în care predomină kitschul şi un simţ acut al hilarului cu orice preţ, cetăţenii celei mai mari ţări din lume ţin cu tot dinadinsul să facă cele mai tari amintiri. Doar că, spre deosebire de tradiţia din restul lumii, la ei nu-i o problemă să se facă de râs în ziua cea mare - cu cât ies pozele mai de pomină, cu atât e distracţia mai mare şi nunta mai reuşită.

Dacă în Vest mirii şi fotografii pun accentul pe romantism, frumuseţe şi stil, cuplurile din Rusia n-au nicio reţinere în a prezenta lucrurile aşa cum sunt de fapt, punând în schimb accentul pe un umor frust, fără înflorituri siropoase. Aşa apar o mulţime de imagini suprarealiste, în care kitsch-ul se îmbină cu ironia într-un mod nemaivăzut.

Bored Panda prezintă câteva dintre cele mai nebune poze de nuntă făcute de ruşi, în care ideile trăsnite, aranjamentele originale şi un pic de Photoshop surprind o lume răsturnată, dar amuzantă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod