S-a terminat bateria! Cele mai tari poze în care copiii dorm pe unde apucă

Copiii pot să adoarmă în cele mai neaşteptate momente, locuri şi poziţii, spre amuzamentul părinţilor care îi pozează ca nişte paparazzi.
Copiii îşi folosesc toată energia, fără reţineri, iar când "li se termină bateria" intră imediat la recuperare. Unii adorm la volanul maşinuţii de jucărie, alţii dorm cu animalele cu care se joacă, iar acestea le urmează exemplul şi dorm şi ele.

Cei mai mulţi adorm instantaneu şi mai ajung în pătuţ, iar astfel rezultă cele mai frumoase amintiri - pozele amuzante pe care părinţii le fac când micuţii sunt rupţi de oboseală.

Un producător de paturi din Marea Britanie, Time4Sleep, a organizat un concurs prin care să desemneze cel mai amuzant copil fotografiat în tim ce doarme.
Învingătorul va primi un pătuţ de copil, în valoare de 500 de lire. Bună idee - părinţii au postat o mulţime de imagini amuzante pe site-ul firmei şi pe Twitter, cu hashtag-ul #SleepyKids, relatează cotidianul Daily Mail, care a publicat câteva fotografii cu micuţi răpuşi de somn în cele mai neobişnuite şi hilare situaţii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod