Să nu faci ca ei! Ce păţeşti dacă parchezi aiurea - FOTO

Răzbunarea pietonilor şi a şoferilor frustraţi de maşinile parcate la nimereală, în cele mai nepotrivite locuri, poate fi usturătoare.
Cu toţii avem de suferit din cauza celor care îşi lasă maşinile în locuri nepotrivite sau care irosesc spaţiul limitat de parcare. În special în oraşele mari, oamenii pierd mult timp şi îşi consumă nervii din cauza unor indolenţi care nu înţeleg că nepăsarea lor îi afectează pe alţii, dar aceasta poate avea consecinţe neplăcute chiar şi pentru ei înşişi.

Uneori, maşinile trase aiurea devin ţinta răzbunării celor care trebuie să suporte nepăsarea şi tupeul, iar atunci şoferii care obişnuiesc să-şi facă de cap pe spaţiul public sau privat primesc o lecţie pe care n-o vor uita.
Capacitatea de revanşă nu are limite - unii îşi găsesc maşina împachetată în folie adezivă, alţii găsesc mesaje "de felicitare" imprimate cu spray colorat pe maşină sau înconjurate de cărucioare pentru cumpărături.

Imaginile publicate de ziarul britanic Daily Mail arată ce poţi să păţeşti dacă parchezi aiurea şi atestă că uneori aceste lecţii sunt mai eficiente decât o amendă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod