Sărbători

Sărbători fără stres: 10 sfaturi care te ajută să te bucuri de timpul liber

Fructele sunt recomandate în această perioadă a anului

6. Liber la consumul de alimente dulci şi sănătoase


În opinia specialistului, consumul de dulciuri, pe cât posibil naturale (stafide, curmale, smochine etc) este indicat întrucât acest gust aduce o stare de plăcere şi de relaxare.

7. Ţine-te de programul zilnic


Prioritizează-ţi lucrurile importante din program, fie că e vorba de sport, ieşirea în oraş cu prietenele etc. şi nu încerca să te supraaglomerezi de sărbători.

8. Uită de perfecţiune


Nu mai fi obsedat să faci totul perfect. Nu se întâmplă nimic dacă locuinţa nu străluceşte de curăţenie sau dacă întârzii puţin cu masa de prânz.
Trebuie să-ţi canalizezi energia pe a te bucura de oamenii din viaţa ta. Elimină lucrurile neimportante pentru a te bucura la maxim de timpul liber de sărbători.

9. Caută să reduci folosirea telefoanelor mobile, tabletelor şi calculatoare


Stresul provocat de telefoanele mobile şi mesajele de e-mail ne menţin într-o încordare permanentă. Nu doar că ne epuizează, dar acestea contribuie la ridicarea nivelului de stres, în special pentru femei. Sărbătorile sunt momentul să-ţi închizi toate gadget-urile şi să petreci timp în familie şi alături de prieteni.

10. Dă drumul la muzică


Eşti stresat? Potrivit unui studiu al Universităţii din Maryland, ascultarea muzicii care îţi place poate relaxa vasele de sânge şi îmbunătăţi circulaţia sangvină. Astfel, vei fi mai calm şi vei avea o inimă mai sănătoasă.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod