A transformat un copac de 110 ani într-o mini-bibliotecă publică. Arată ca în povești!

Chiar dacă trăim într-o lume în care avem acces la informații prin simpla apăsare a unui buton, cărțile reușesc în continuare să ne captiveze prin magia lor.
Nimic nu poate înlocui plăcerea de a citi pagină cu pagină și de a simți acel miros specific al hârtiei. 

Organizația nonprofit Little Free Library își dorește să mențină vie dragostea pentru cărți și plăcerea de a citi. Iar misiunea lor este aceea de a crea mici biblioteci în cele mai neașteptate locuri pentru a-i inspira pe oameni să citească. Până în prezent au reușit să realizeze 75.000 de biblioteci în 88 de țări.

Iar una dintre cele mai frumoase dintre acestea a fost realizată de o familie din Coeur d'Alene, Idaho.
Sharalee Armitage Howard, care este bibliotecar, artist și fost legător de cărți, a decis să transforme trunchiul unui copac bătrân într-o bibliotecă în miniatură ce pare inspirată din basme. 

Sharalee a fost nevoită să taie un copac de 110 ani din fața locuinței sale, dar în loc să taie trunchiul de la sol, a decis să-l păstreze și să-i ofere o nouă viață, sub forma unei mini librării din proiectul Little Free Library.

Aceasta a sculptat trunchiul în interior, a adăugat rafturi, o ușă și i-a pus acoperiș.
Deasupra și în interior a instalat felinare, iar cărțile au fost așezate în noua mini-bibliotecă, fiind la dispoziția oricui dorește să împrumute o carte.

Rezultatul este unul spectaculos, iar micuța bibliotecă pare desprinsă din povești.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod