Alec Baldwin va fi tată pentru a cincea oară

Actorul american Alec Baldwin va deveni tată pentru a cincea oară, în primăvara anului viitor. Soţia lui, Hilaria Baldwin, a făcut anunţul pe o reţea de socializare.

Hilaria Baldwin a dat vestea cea mare într-un mesaj publicat vineri pe contul ei de Instagram, alături de o fotografie de familie, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

"«Baldwinitos» ai noştri vor primi un nou membru al echipei în această primăvară. O să le fac un tort special ca să le spun dacă vor avea un frate sau o soră. Voi anunţa mâine. Suntem tare emoţionaţi!"
, a scris Hilaria Baldwin, în vârstă de 33 de ani.



Alec Baldwin are trei copii cu soţia lui, cu care s-a căsătorit în 2012 – Leonardo, în vârstă de un an, Rafael, în vârstă de doi ani, şi Carmen, în vârstă de patru ani.



Actorul în vârstă de 59 de ani mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 22 de ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 - 2002.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod