Christina Ricci s-a căsătorit

Actriţa americană s-a măritat cu cameramanul James Heerdegen, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizată sâmbătă la New York, la care au participat membrii familiei şi prietenii apropiaţi ai celor doi.
Vedeta, în vârstă de 33 ani, a purtat o rochie de mireasă Givenchy din tul de mătase albă, cu aplicaţii de dantelă Chantilly şi paspoal de satin, brodată cu perle minuscule. Vălul de mireasă a fost de asemenea din tul alb, cu aplicaţii de dantelă Chantilly, informează revista People, citată de agenția Mediafax.

Ceremonia a avut loc la Manhattan's Harold Pratt House & Peterson Hall, un conac vechi de aproape un secol, unde are sediul şi Consiliul american pentru Relaţii Externe.

Christina l-a cunoscut pe James pe când filma pentru sitcomul "Pan Am", logodnicul ei fiind pe atunci asistent de cameră.
Cei doi şi-au făcut publică relaţia în februarie 2012.

"Faptul că am ajuns să spun «logodnic» în loc de «prieten» este cel mai plăcut lucru (de când suntem împreună, n. red.). Abia aştept să spun cuvântul «soţ»", a declarat Christina Ricci revistei People, în luna iulie.

În 2009, Christina a rupt logodna cu actorul Owen Benjamin. Ea declara pe atunci că bărbatul ideal este pentru ea "o persoană amuzantă şi inteligentă, cu care să-i placă să-şi petreacă timpul".

Christina Ricci, născută pe 12 februarie 1980, nominalizată la premiile Emmy, a devenit cunoscută datorită rolului Wednesday Adams din filmele "Familia Addams" (1991) şi "Trăsnăile familiei Addams" (1993).
Rolurile pe care le-a interpretat au variat de la cele din filme de artă, precum "Furtuna de gheaţă" (1997), regizat de Ang Lee, la filme dramatice, precum "Monstrul" (2003), în care a jucat alături de Charlize Theron, şi comedii independente, precum "Nu numai sex" (1998), pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur. Ricci a jucat şi în filme cu succes de casă, precum "Legenda călăreţului fără cap" (1999), în care l-a avut alături pe Johnny Depp.
Cel mai recent film în care a apărut este "Bel Ami".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod