Primăria i-a tăiat un copac vechi de 30 de ani. S-a răzbunat într-un mod genial!

Ce ai face dacă primăria din orașul în care locuiești ar cere tăierea copacului plantat de tine, apoi te-ar pune să plătești pentru asta?
I s-a întâmplat unui bărbat din Redondo Beach, California, Statele Unite. Dar deși a pierdut o luptă, cu siguranță a câștigat războiul. Metoda sa de răzbunare este una genială.

Bărbatul, care este de meserie arboricultor, a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe cei care au tăiat copacul plantat de el în urmă cu 30 de ani. Acesta și-a spus povestea online, devenind virală în scurt timp. Iată ce a povestit bărbatul, potrivit boredpanda.com:

"Am plantat în secret un Sequoia în fața casei primarului

Salut,
Sunt arboricultor, ceea ce înseamnă că sunt specialist în cultivarea, îngrijirea și studierea copacilor.
Iubesc copacii. Cred ca sunt unele dintre cele mai frumoase, maiestuoase și vechi creaturi de pe planeta noastră.
Astăzi vă voi spune o poveste despre moarte, viață nouă și răzbunare. În urmă cu trei ani, primăria din Redondo Beach California a decis tăierea copacului meu care avea 30 de ani. Rădăcinile lui începuseră să penetreze pavajul din fața casei mele. Cei de la primărie au observat și au emis un ordin de tăiere pentru copacul meu. Mai mult decât atât, m-au pus să plătesc pentru cheltuielile tăierii.

Îl iubeam pe Clyde.
Începusem să îmbătrânesc, și plantând ceva ce știam că va rezista mult timp după ce eu nu voi mai fi era foarte important și special pentru mine. Am avut grijă de el. I-am săpat pământul, i-am pus un arac pe care să se sprijine când era mic și l-am văzut crescând. Dar când Clyde a devenit un copac puternic, când și-a extins rădăcinile și și-a format coroana, primarul a decis să-mi scoată din rădăcini copilul.

Domnul primar Steve Aspel. Mi-ai ucis copilul.

Iar pentru asta vei plăti. În urmă cu doi ani și șapte luni, am plantat în secret 127 de copaci Sequoia în diferite parcuri, curți și proprietăți ale statului din oraș.

În prezent, fiecare dintre acești copaci are un sistem de rădăcini care s-a extins până la zece metri în diametru, înfipte adânc în pământ.
Probabil că ai observat copacii care cresc în fața primăriei sau cel din grădina ta. Este un Sequoia Uriaș, care va crește tot mai repede în următoarele luni. 

L-ai ucis pe Clyde, dar eu l-am înlocuit cu peste 100 de giganți. Și cu siguranță vor fi giganți. Peste câțiva ani vor avea o înălțime de 30-90 de metri și ar putea trăi până la 2500 de ani! Ca să scoți unul dintre ei în acest moment te va costa peste 1500 de dolari. Și tu vei plăti factura, așa cum m-ai obligat pe mine să o plătesc în urmă cu trei ani.

Vă doresc o zi bună, domnule.
Sper ca orașul dumneavoastră să fie cotropit de copaci. Și fie ca Clyde să se odihnească în pace
".

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod