Destinul tulbure al unui băiat rău: Un fost membru al trupei East 17 a fost arestat

Cântărețul Brian Harvey a fost arestat pentru apel de urgență fals.

Scotland Yard a anunțat că a intervenit la o adresă din Walthamstow, în estul Londrei, în urma unui apel care anunța că cineva este pe cale să se rănească sau să se sinucidă. Anterior, cântărețul în vârstă de 44 de ani postase o înregistrare video în care vorbea despre problemele sale financiare și cerea să aibă o întâlnire cu premierul britanic Theresa May.

Fosta iubită a cântărețului, Danniella Westbrook, a postat și ea un mesaj pe Twitter în care își exprima îngrijorarea cu privire la situația lui Brian.

În urma acestor informații, polițiștii au descins la adresa respectivă, unde a descoperit că Brian este teafăr și nevătămat. După ce a fost examinat de un doctor care a confirmat că este într-o stare bună, cântărețul în vârstă de 44 de ani a fost luat în custodia poliției, anunță Daily Mail. El ar putea fi acuzat de apel de urgență și de comunicare de informații false.

În 2018, fostul star pop care a vorbit despre lupta sa cu depresia, a stârnit îngrijorare când a postat o înregistrare video în care susținea că nu a mai ieșit din casă de cinci ani.
În materialul video de 18 minute, Brian era foarte agitat și spunea că va porni la război împotriva celor care l-au făcut prizonier în propria casă, amenințând că îi va judeca pe cont propriu, și le cerea fanilor să îi doneze bani pe platforma GoFundMe.

"Am fost prizonier în casa mea aproape cinci ani. Patru spre cinci ani. Am fost închis, ca un prizonier în casa mea după ce am vândut 22 de milioane de înregistrări. N-am făcut nimănui nimic niciodată. Doar că am ales să nu mă amestec", spunea acesta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod