Elena Udrea este însărcinată. Fostul ministru va avea gemeni

Elena Udrea a anunţat în timpul unei emisiuni TV că se află în Costa Rica și că este însărcinată cu gemeni.
“Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici.
Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica
”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

"Este vorba de o sarcină gemelară. Sănătoşi să fie. Nu au fost recomandate călătoriile, însă văd că lucrurile au ieşit destul de bine şi în pofida acestui drum destul de lung pe care l-am făcut.
Aici este linişte", spune Udrea.

Fostul ministru, în vârstă de 44 de ani, susţine că a mers la Atena pentru nişte proceduri medicale, iar de acolo a mers în Costa Rica, unul dintre motive fiind o vizită pe care dorea să i-o facă Alinei Bica.

"Mi-am propus să mai stau, nu foarte mult. Eu sunt între două proceduri medicale pe care le fac la Atena. După ce am terminat una dintre ele, am venit până aici să-mi vizitez prieteni foarte buni. Am etapa a doua a acestor proceduri, undeva într-o săptămână.
După aceea, dacă toate lucrurile vor fi bine din punct de vedere al acestor proceduri, atunci ne vedem acasă(..) Am văzut şi aceste opinii, că Costa Rica e o ţară în care poţi face orice. Nici pe departe. Nu e o ţară din Africa, în care cu o mie de dolari devii preşedintele ţării", a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Zvonurile că vedeta ar fi însărcinată au apărut încă de la sfârșitul lunii ianuarie, după ce a fost văzută ieșind dintr-o clinică medicală, însă Udrea a negat cu vehemență.
"Este un fake news" – a declarat ea, la vremea respectivă, potrivit viva.ro. 

Elena Udrea are o relație de un an și jumătate cu fostul model Adrian Alexandrov, care este în prezent om de afaceri, activând în domeniul imobiliar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod