Facebook creează Reactions, opţiunea prin care poţi exprima emoții, pe lângă simplul "Like"

Facebook a anunțat crearea Reactions, o extensie a opțiunii "Like" pentru ca utilizatorii acestei rețele de socializare să-și exprime și alt tip de reacții precum uimirea, supărarea sau tristețea.
"Mă încântă", "mă amuză", "mă bucură", "mă uimește", "mă întristează" și "mă supără" sunt opțiunile pe care le va include Reactions și care vor fi disponibile începând de vineri, în perioadă de testare, doar în Spania și Irlanda, relatează EFE, citat de Agerpres.

Pentru a accede la aceste opțiuni, utilizatorul va trebui să apese prelungit butonul Like până va apărea meniul care va desfășura "emoticonul" reprezentând respectiva emoție.


Facebook va începe să pună în aplicare de vineri această fază pilot în care se va analiza cum se utilizează aceste opțiuni și posibilele ameliorări care pot fi aduse înainte de lansarea la nivel mondial.

Opțiunile vor fi disponibile doar pentru a interacționa cu ceea ce s-a postat, nu și cu comentariile asociate.

De vineri opțiunile Reactions ajung în Spania și Irlanda, dar va avea loc o implementare graduală care se va completa în cursul săptămânii viitoare. Facebook nu a stabilit încă data lansării globale a acestui produs.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod