Gigi Hadid

Gigi Hadid, luată pe sus de un fan. Vezi reacția violentă a modelului!

Gigi Hadid a reacționat violent când un fan care intenționa să facă o farsă a ridicat-o în brațe.
Supermodelul părăsea alături de sora sa clădirea în care a avut loc show-ul casei de modă Max Mara din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, când un tânăr s-a apropiat de ea prin spate și a ridicat-o în brațe.



Vedeta în vârstă de 21 de ani a reacționat violet față de gluma făcută de bărbat, lovindu-l pe acesta cu coatele și pumnii, agenții de pază fiind nevoiți să intervină pentru a o opri, potrivit dailymail.co.uk.



Atât Gigi, cât și sora sa mai mică, Bella, la rândul său model, păreau marcate de incident și au fost conduse de cei din staff-ul de securitate la mașina lor.




Vizibil iritată și speriată de cele întâmplate, modelul i-a cerut bodyguardului său să-l găsească pe bărbatul care a agresat-o.



Gigi și Bella Hadid sunt fiicele miliardarului american de origine iordaniană Mohamed Hadid și ale fostului model de origine olandeză Yolanda Hadid.



Cele două surori se numără printre modelele de top ale momentului, defilând pentru cele mai importante case de modă.


Sursă foto: dailymail.co.uk
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod