Matteo a filmat videoclipul noului single "Trafic infernal"

Matteo a filmat ieri videoclipul noului sau single, “Trafic infernal”, o piesa despre traficul care pe artist il inspira tocmai pentru ca reuseste sa compuna in timpul petrecut intre destinatii.
“Am compus piesa intr-o duminica, cand eram intr-un trafic de nedescris si neobisnuit pentru o zi de week-end. M-a socat acest lucru si am scris in telefon cateva idei, pe care le-am continuat cand am intrat in studio. A inceput ca un protest impotriva traficului din Bucuresti - asa a fost prima forma a piesei - dar timpul m-a facut sa ma gandesc e prea multa vrajba in lume si ca nu trebuie sa contribui si eu la ea. Pana la urma a iesit o piesa pozitiva si relaxanta. Este o piesa cu un mesaj in care se regaseste absolut toata lumea, fie ca e sofer sau pasager ...
eu unul simt traficul infernal din scaunul din dreapta”
, spune Matteo.

Pentru filmarea acestui videoclip a avut loc o adevarata mobilizare de forte, pentru ca, alaturi de Matteo s-au mai bucurat de un “Trafic infernal”, Rimaru de la R.A.C.L.A, Anna Lesko, Xonia si Ana Baniciu. George de la Deepcentral, Uddi si Nicole Cherry apar si ei in acest videoclip, iar Dorian Popa, Ligia si Alama demonstreaza ca un “Trafic infernal” poate fi uneori extrem de placut.  

Cu o muzica semnata de Mattman Music, “Trafic infernal”  transmite un mesaj foarte tonic si optimist.
Traficul infernal dintr-un mare oras este personajul principal din videoclipul produs de MediaPro Music si a carui regie este realizata de Anton San. Aglomeratia de masini captive in trafic si incapabile sa se deplaseze macar cativa centimetri scoate la lumina o paleta foarte variata de sentimente. Cantaretii surprinsi in acest videoclip trec de la furie si disperare la resemnare, pana cand absurdul situatiei devine de-a dreptul amuzant.

“Filmarile au mers ca unse, fara nici un fel de peripetie.
Nici nu cred ca se putea intampla altfel atat timp cat ai platoul de filmare chiar in fata guvernului. Nici peripetiile n-au curaj sa se desfasoare in fata lui. Au venit foarte multi prieteni si colegi de breasla la filmare, carora le multumesc din toata inima”
, mai spune Matteo.

Dincolo de neplacerile produse de traficul aglomerat, Matteo recunoaste ca pentru el acele ore in care sta blocat pe sosele se dovedesc de multe ori extrem de creative. Si aceasta pentru ca multe idei pentru piese noi, ca spre exemplu “Ce zi linistita”, i-au venit exact in astfel de momente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod