Michael Jackson

Michael Jackson a prezis că va fi ucis. Dezvăluirile şocante ale unui prieten

Unul dintre prietenii megastarului a dezvăluit că acesta a trimis scrisori în care a prezis că va fi ucis, cu doar câteva săptămâni înainte de a muri în urma unei supradoze de medicamente.
Michael Jacobshagen, un om de afaceri în vârstă de 34 de ani, prieten cu Michael Jackson de două decenii, susține că acesta a scris 13 scrisori care includeau fraze precum "Încearcă să mă omoare" și "Mă tem pentru viața mea".

"Era într-o criză emoțională și spunea <<mă vor ucide>>",
a povestit Jacobshagen într-o discuție cu Daphne Barak la show-ul TV australian "Sunday Night".

Jacobshagen se afla în Germania când a fost sunat de Michael Jackson, care l-a rugat să vină la Los Angeles.
Acolo au stat împreună trei zile împreună, iar Michael i-a dat scrisorile, relatează Daily Mail.

Din scrisori nu rezultă identitatea celor care urmăreau să-l ucidă pe starul american, dar este menționată compania AEG care se ocupa atunci de organizarea concertelor pe care Jackson urma să le susțină la Londra. "AEG. Pun o presiune atât de mare pe mine, încât mă tem pentru viața mea", ar fi scris Michael.

Cauza morții lui Jackson a fost o supradoză de sedativ (propofol), iar medicul său, Conrad Murray, a fost condamnat doi ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de ucidere involuntară.

Fiica megastarului, Paris Jackson, a declarat că tatăl ei a fost ucis, iar Jacobshagen susţine că a decis să facă dezvăluirile pentru a o susține, relatează cotidianul britanic.


Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac de un amestec de şapte medicamente, calmante şi antidepresive, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric, notează Mediafax.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod