O vedeta Superkombat face tratamente de recuperare. Vezi despre cine este vorba?

Sporturile de contact sunt extrem de solicitante pentru corpul uman. De aceea, practicanții acestor sporturi au nevoie de tratamente speciale pentru a se menține în formă.
O vedeta Superkombat, Bogdan Stoica face tratamente intense la Bio Ortoclinic, cea mai  modernă clinia de Ortopedie și Vertebrologie din România.

''Sunt fan terapia prin mobilizare continua pasiva pentru ca este cea mai buna solutie de recuperare iar dupa fiecare meci ma ajuta sa scap de dureri si sa revin sanatos in ring in cel mai scurt timp posibil.''

Potrivit directorului medical Ion Manea cu acest tip de aparate se poate realiza recuperarea functionala a articulatiilor umarului, cotului, genunchiului, gleznelor, coxofemurului sau mâinii.
"Aceasta tehnologie este folosita in toate martile centre de recuperare europene pentru ca le ofera pacientilor mai multe beneficii care sustin vindecarea. Aparatele maseaza cartilajul articular, tendoanele, ligamentele si tesuturile moi, previn aparitia miscarilor date de artro fibroze si reduc durerea, stimulând microcirculatia si imbunatatind metabolismul local"

Combinate cu sedinte de fizioterapie, in functie de recomandarile specialistilor, sedintele de terapie prin mobilizare continua pasiva au loc fara ca pacientii sa resimta vreo durere si pot scurta cu luni de zile timpul de recuperare, potrivit ultimelor studii randomizate clinic multicentru.
"Acest tip de tratament e indicat chiar si imediat dupa operatie. In cazurile mai putin complicate pot fi suficiente pentru recuperare chiar si 10 sedinte, dar se poate ajunge si la o luna de tratamente zilnice. Partea buna este ca sunt complet neinvazive si ca reusesc sa faca intr-o luna cât ar realiza un kinetoterapeut, acasa, in 6 luni", a subliniat directorul medical.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod