Patul care costă cât un iaht: Se rotește complet și s-a vândut cu 280.000 de euro

Un pat fabricat manual de muncitorii unei companii specializate în produse de lux valorează cât un iaht. Cumpărătorul este proprietatul unui castel din Franța.
Nimic nu-i imposibil când cineva e dispus să cheltuiască oricât. Un pat realizat manual se poate roti la 360 de grade, astfel încât cel care doarme în el se poate trezi în fiecare dimineață cu o altă perspectivă în fața ochilor.

Patul costă o avere - 250.000 de lire sterline (282.000 de euro) și a fost realizat la comanda unui client bogat, deținătorul unui castel în Franța, care dorește ca atunci când adoarme să poată vedea șemineul, iar când se trezește să privească grădinile prin ferestre.

După faza de proiectare care a durat nouă luni, compania britanică Savoir Beds a fabricat Three Sixty, patul care se rotește complet și care se vinde doar prin intermediul magazinului londonez de lux Harrods, relatează Ferrari Press.
Patul e rotund și stă fixat pe un podium sub care se află un motoraș electric discret, acționat printr-un panou de butoane amplasat în apropierea capului sau printr-o aplicație de mobil.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod